Feed on
Posts
Comments

Ma

A mai nap jól kezdõdött. 7.59-re beértem IRT labor zh-t írni, nem volt ott senki. Kis nézelõdés után haza, email a gyakvez. srácnak, kiderült, hogy máshol volt a zh, mint ahol az óra szokott lenni, õ kiírta a az múltkori eredményekhez. Csak hát én azt nem néztem meg, mert nem is írtam, mert akkor anal zh-t írtam (ami szerencsére sikerült is. Kösz Szoki! 🙂 )

A délutáni IVRsz (Integrált Vállalatirányítási Rendszererek) órán majdnem elaludtam, jó lenne már kipihenni magam, ez így nem nagyon megy tovább.

Ja, közben vettünk Gyimának egy bijact, meg elhoztuk a feleségéét is. Pénteken nagy tekerés a Regattára (Péntek, 11h, B.Almádi, Nereus).

Holnap (most már épp ma) a Mindentudás Egyetemének lesz itt az elõadása. regisztráltam magam, ing is vasalva, oda kellene érni, de közben Munyit is el kellene vinni oltani.

Ja, és éjszakai tekerés, úgyhogy kellene elemet venni a lámpba.

És tényleg, történt még egy jó. Már láthattátok, hogy rá vagyok indulva a Blogshares.com-ra. Hát már virradóra a $6-ért vett részvényeim $6000-ra mentek fel. El is adtam gyorsan, és nagybefektetõnek neveztem ki magam. 🙂 Baromi jó érzés volt nyerni, még ha nem is igazi pénz! 🙂

Na, asszem ennyi, kellene csinálni egy esküvõs oldalt, vagy legalább kategóriát…

Jó éjt!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply