Feed on
Posts
Comments

Szex

Ki talál kis ilyen baromságokat? A legjobb a vege! 🙂 Amúgy kösz, Szoki! 🙂

1. A szex, a szépség egyik kezelésmódja. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nõk szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelõdnek, amelyek a hajat fényessé, a bõrt pedig simává varázsolják.

2. A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bõrbetegségtõl való szenvedés esélyeit, a bõrkiütést és a bõrhibát. Az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bõrt.

3. A szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.

4. A szex, az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha ûzhetsz. Megnyújtja megerõsíti a tested majdnem minden izmát. Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség speciális sportcipõre sem.

5. A szex az egy azonnali gyógyír a vad depresszióra. Felszabadítja a test endorfinját a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít és jólét-érzetet eredményez.

6. Minél többet szeretkezel, annál többen kínálják fel neked azt. A szexuálisan aktív test hatalmas mennyiségû kémiai anyagokat bocsát ki, melyek neve feromon. Az ilyen finom szex parfümök õrjítik meg az ellenkezõ nemûeket.

7. A szex a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon. 10-SZER HATÁSOSABB, MINT A VALIUM.

8. A mindennapos csókolózás távoltarja a fogorvost. A csókolózás bátorítja a nyálat, hogy lemossa az oda nem való dolgokat a fogakról, és csökkentse a fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelõzze a fogkõ kialakulását.

9. A szex valójában enyhíti a fejfájást. A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza a véredényeket az agyban.

10. A sok szeretkezés kidugíthatja az orrot. A szex az egy nemzeti antihisztamin. Segít felvenni a küzdelmet az asztma és a szénanátha ellen.

Ez az üzenet sok szerencsét kíván neked a szexben. Az eredeti egy szobában van, Malaysiában. 9-szer küldték körbe a világban. Ezennel a szex elérkezett hozzád. A “Forró Szex Varázs” ellátogat hozzád is ebben a hónapban, miután megkapod ezt az üzenetet, gondoskodik Rólad, ha továbbküldöd.

Ha nem, akkor sosem lesz részed jó szexben az életed hátralévõ részében. Végül nõtlenné/férjezettlenné válsz, a nemi szerved vagy elrohad, vagy leesik.

Ez nem vicc!

Küldj másolatot azoknak, akiknek úgy gondolod, szükségük van szexre. Ne küldj pénzt, a nemi szerved sorsának nincs ára!

Ne tartsd meg ezt az üzenetet! El kell hagynia az e-mailedet 96 órán belül.

Küldj 10 másolatot, és nézd meg, mi történik 4 napon belül. Mivel a másolatoknak be kell utazniuk a világot, ezért muszáj továbbküldened! Ez igaz meg akkor is, ha te nem vagy babonás.

Kérlek emlékezz: 10 másolatot küldj el 96 óran belül vagy nem lesz jó szexben részed az életed hátralévõ részében!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply