Feed on
Posts
Comments

Rábaring, Écs

RábaringHétvégén megint verseny volt, hogy ne unjuk az agyunkat. A tavalyról (RTE, N/1 gépo. 2. hely) már ismert écsi Rábaringre mentünk versenyzni az MNASZ Junior OB keretében. (Mielõtt valaki megkérdezné, hogy mi keresünk a Juniorban: az autóversenyés nem tizenévesek játéka, mellesleg rallye viszonylatban mi elég juniorok vagyunk még.)

A szombati nap szokásos átvételek és pályabejárás, gondoltuk, hogy szervíz sem kell – hát nem lett igazunk, az utolsó felirások egyikén egy kanyarban túl elnyomtunk a már teljesen vacak edzõguminkkal egy balos kanyart… 2 óra szervíz, nyúlványok visszarángatása, igazgatása nyomatóval, hegeszgetés stb. Köszi Béla meg a többiek!

Másnapra végre kialudtan érkeztünk a pályára, nem is csoda hogy sikerült egy kategória 1. helyet mennünk. Sajna ez volt talán a legjobb idõnk aznap, ennél már csak rosszabbat mentünk. De az sem volt olyan tragikus, mivel a többiek is rontottak. A 2. helyre visszaestünk a géposztályban, de azért azt a helyet sikerült megtartani, annak ellenére, hogy az utolsó (5.) gyorson bent hagytunk fél percet azzal, hogy nekicsúsztunk egy fának, és alig tudunk letoltani róla.

Na, úgyhogy jót mentünk, 5 db 10km-es gyors, N/1 2. hely, majdnem meglett az abszolút 9. is, de hát rallye-ban nincs majdnem.

Következõ verseny Gyöngyösön, a Mátra Rallye, RTE bajonokság. (Védenünk kell az elsõ helyünket.)

Tamás Andrisék elõfutóként sajna kiestek talán váltóhiba miatt, Szabó Krisztiánék úgyszint váltóhiba miatt kényszerültek feladni a 3. gyors után.

Képek ITT a fotóalbumban (Köszi: 206WRC – Rally.hu, Atomic – Rallyfanclub.hu, Brava, MRY – Duen.hu)
Versenyidõk ITT

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply